Fish Sport

Fish Sport Info


01:10
Аматорська Флет Фідерна Ліга. Етап №4.
20.08.2023 ВОСКРЕСЕНЬЕ С 06:30 ДО 16:00

Fish Sport

ПОЛОЖЕННЯ про проведення 4го етапу АФФЛ.

Організатори: Загальне керівництво, організація та підготовка до проведення аматорського фестивалю здійснює "Риболовний рух Києва". Безпосереднє проведення фестивалю здійснюється суддівською колегією згідно даного положення.

1. ЦІЛІ ТА ЗАВДАННЯ.
1.1. Змагання Аматорської Флет Фідерної Ліги проводяться з наступними цілями:
- Збір коштів на потреби Воїнам Збройних Сил України.
- Розвитку риболовного спорту в Україні.
- Підвищення майстерності учасників.
- Пропаганди здорового способу життя та популяризації риболовного спорту.
1.2. Місце проведення: м. Київ, Озеро «CoolPlace»
1.3 Дата проведення: 20 серпня 2023 року
1.4. Регламент проведення змагання.
6:30 - 7:00. Збори.
7:00 - 7:15. Відкриття, інструктаж, жеребкування.
7:15 - 8:50. Вхід в сектори, підготовка.
8:50-9:00. Стартовий закорм.
9:00 - Старт.
14:00 – Фініш.
14:00 - 16:00 – Зважування, підбиття підсумків, нагородження переможців, закриття змагань.
1.5. Тривалість змагань: 5 годин
1.6. Змагання відбуваються в особистому заліку.

2. ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ
2.1. Реєстрація починається у вівторок, 15 серпня 2023 року о 21:00 і триває за вичерпання кількості секторів, визначених для змагань (17). Заявка на участь у турнірі подається листом на електронну пошту: amatorliga@gmail.com
В заявці обов’язково потрібно вказати:
1. ПІП, рік народження.
2. Контактний телефон.
Після отримання заявки Вам буде відправлено лист з реквізитами оплати реєстраційного збору.
2.2. Самостійно у змаганнях можуть брати участь всі бажаючі, яким на момент подачі заявки виповнилось 14 років. Діти до 14 років мають право брати участь у змаганнях лише під доглядом дорослих.

3. ОПЛАТА ЗА УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ
3.1. Сума реєстраційного збору 1000 грн. з учасника.
3.2. Учасник вважається зареєстрованим і може взяти участь тільки після оплати реєстраційного внеску.
3.3. Внески учасникам в разі відмови або не прибуття на змагання не повертаються.

4. ЖЕРЕБКУВАННЯ
4.1.Жеребкування проводиться згідно переліку зареєстрованих учасників. Згідно жеребу учасники отримують свої сектори для лову.

5. СЕКТОР І ЗОНА ЛОВУ
5.1. Територія змагань розбита на сектори.
5.2. Риболовні сектори розміщуються один біля одного.
5.3. Сектор в якому учасник ловить рибу, являє собою майданчик, який може бути повністю використаний для розміщення учасників та їх речей
5.4. Ловля та виважування риби дозволяється тільки в межах берегової лінії свого сектору.

6. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
6.1. Підготовку в секторі можна починати тільки з часу, визначеного, як початок входу в зону змагань, а саме 07:15 (якщо про інше не зазначено під час жеребкування).
6.2. Для переміщення обладнання у сектор учасник може скористатись допомогою іншого учасника або помічника.
6.3. Після входу в зону, в ході підготовки у секторі учасник має право:
6.3.1. готувати прикормку
6.3.2. проводити вимірювання глибини дна у своєму секторі (використання ехолотів заборонено)
6.3.3. складати вудилища для лову
6.3.4. встановлювати платформу (ящик, стільчик, крісло) та додаткове устаткування
6.3.5. визначати границі сектора з сусідами
6.4. У випадку непогодження з сусідами меж сектора лову, спортсмен повинен звернутись до лінійного судді про допомогу і лінійний суддя визначить межі сектора та надасть спортсменам орієнтири на протилежному березі, котрими вони повинні будуть керуватись у ході лову під час змагань.
6.5. Якщо спортсмен не згоден з рішенням лінійного судді щодо меж сектора, він має право особисто запросити Головного суддю змагань для вирішення цієї проблеми. Рішення Головного судді є остаточним.
6.6. Час підготовки у секторі визначається регламентом змагань.
6.7. У секторі спортсмен повинен дотримуватись тиші, та не заважати своїми діями іншим спортсменам.
6.8. Лов риби здійснюється з берега або вимостки. Головною вимогою до закидання є те, щоб при закиданні дужка котушки була відкрита і шнур (жилка) вільно сходила зі шпулі, а при вимотуванні снасті було зроблено не менше трьох обертів ручкою котушки.
6.9. Вудилище для лову риби на флет фідер повинно бути довжиною не більше 4,5 м., бути обладнаним пропускними кільцями та котушкою. Для лову дозволено використовувати одне вудлище, інші споряджені вудлища можуть знаходитись в секторі, їх кількість не обмежена.
6.10. Клювання риби визначається по кінчику вудлища (квівертип). Будь які інші механічні, звукові та електронні сигналізатори заборонені.
6.11. Дозволені до використання годівниці типу Flat Method Feeder, Banjo Feeder, Pellet Feeder, Cage Feeder, Bullet Feeder, Window Feeder, Method Feeder, Maggot Feeder, Open End Feeder.
6.12. Під час ловлі:
- використовується виключно in-line монтаж;
- дозволено використання «волосяного» монтажу;
- довжина повідця не повинна перевищувати 25 см. Він може бути виготовлений як з моножилки, так і з повідцевого (коропового) матеріалу або шнура;
- дозволено використовувати основну жилку не тоншу за діаметр 0,25мм;
- дозволені до використання шок-лідери з моножилки або шнура довжиною не більше 10м;
- дозволяється використання рідких ароматичних добавок, кількістю не більше 100 мл на один тур змагань (не входить до обʼєму 12л прикормочної суміші).
6.13. Дозволяється використання тільки одногачкової снасті. Розмір гачка не повинен перевищувати №10.
6.14. В одному турі спортсмен має право використовувати не більше 12 літрів готової прикормочної суміші (грунти, пелетс діаметром від 2мм до 4мм, рослинні добавки , як то кукурудза, пшениця, конопля і т.д. та інші нетоксичні для фауни добавки) в зволоженому стані.
6.15. Підгодовування можна здійснювати тільки фідерним вудлищем дозволеними до використання годівницями (п.6.11). Прикорм риби з руки або іншим способом заборонено.
6.16. В якості наживки дозволено використовувати бойли, вафтерси, поп-апи і т.п.(не більше 10 мм в діаметрі), кукурудзу, пеллетс (не більше 10 мм.), опариш та черв’як не більше 1л (з якого червʼяка не більше 0,5л). Насадки зі штучного матеріалу, імітуючі натуральні, заборонені до використання. Використання мотиля (насадочний, кормовий) заборонено у будь якому вигляді.
6.17. Довжина садка для утримання улову не повинна бути меншою ніж 3 метри в довжину.
6.18. Після сигналу "Фініш" надається 10хв. для заведення риби у підсак при умові що вона була підсічена до подачі цього сигналу. Тільки в такому випадку риба буде зарахована.
6.19. Риба, яку було підсічено і виважено після сигналу «Фініш», до результатів учасника не зараховується. В разі якщо таку рибу учасник поклав у садок, суддя, в якості штрафної санкції, виймає з садка учасника найбільшу рибу і випускає її. Після цього відбувається зважування улову учасника.
6.20. Допомагати підсачувати рибу іншому учаснику заборонено.
6.21. Під час змагань покидати свій сектор можна тільки з дозволу суддів. Під час відсутності учасника в секторі, оснастка не повинна знаходитись у воді.
6.22. У залік йдуть всі види риб.
6.23. Заборонено передавати кому-небудь свою спійману рибу, а також приймати від когось спійману ним рибу. Риба, що після виважування випала з рук спортсмена на берег чи вимостку, може бути піднята і направлена у садок. Риба, що випала в воду, заборонена до вилову назад підсакою, руками чи іншим засобом.
6.24. При установці крісла чи платформи обов’язковим є розташування двох задніх ніг на вільній від води ділянці берега (тобто не у водоймі). Для забезпечення виконання цього правила дозволяється пересування крісла чи платформи впродовж туру.

7. ТРЕНЕРИ, КООРДИНАТОРИ ТА ВІДВІДУВАЧІ ЗМАГАНЬ
7.1. Входити у сектор дозволяється всім бажаючим виключно з дозволу учасника змагань, який проводить ловлю в цьому секторі. У разі, якщо учасник не згоден з входом якоїсь особи в сектор, він повинен повідомити про це лінійного або головного суддю.
7.2. Перебуваючи в секторі учасника ніхто не має права допомагати учаснику з проведенням ловлі в усіх її елементах, процесах і складових.
7.3. Відповідальність за порушення пункту 7.2. несе учасник. Перше і друге зауваження щодо виявлених порушень несуть за собою офіційне попередження. Третє зауваження за нове порушення є рівноцінним попередженню і автоматично означає дискваліфікацію гравця із анулюванням результату. Йому присвоюється найнижчий результат в турнірі.

 

 


Місце проведення: м. Київ, Озеро «CoolPlace»
Організатори: Аматорська Фідерна Ліга Києва
Тривалість: 9 ч. 30 мин
Вартість: 1000 грн
+28

Категория: Фiдер | Просмотров: 148 | Добавил: dolpfin | Теги: етап, аматорська, №4., ФІДЕРНА, Ліга., флет
Всего комментариев: 0
avatar
Fish Sport Info © 2021 - 2024 uCoz.