Fish Sport

Fish Sport Info


22:47
Відкритий Кубок КОФРС «AREA TROUT»
СУББОТА, 9 ОКТЯБРЯ 2021 Г. В 06:00 UTC+03

Fish Sport

Запрошуємо Відкритий Кубок КОФРС «AREA TROUT», який відбудється 09.10.21 на Вовковом озере.
Реєстрація за посиланням https://forms.gle/AzTbSCrwcv9e6hmd6
Правила змагань
Відкритий кубок КОФРС «AREA TROUT»
1. Організаційні питання:
1.1 Відкритий кубок КОФРС «AREA TROUT» (далі Турнір) організовує Київська обласна федерація риболовного спорту (далі КОФРС)
1.2 Безпосередню організацію та керівництво Турніром здійснюють Оргкомітет і суддівська колегія, призначені організаторами.
Головний суддя СНК: Шевченко Олександр.
1.3 Ці правила поширюються на всі змагання Турніру
1.4 Турнір - змагання зі спортивної ловлі форелі спінінгом з берега за принципом «зловив-відпусти».
1.5 Змагання проходять в командно – особистому заліку, команда 2 спортсмени
1.6 Турнір проводиться 2 етапи:
Відбірковий етап (8 турів по 20 хвилин)
Фінальний етап;
1.7 При підготовці турніру Оргкомітет повинен підготувати і опублікувати попередню програму змагань (Положення) не пізніше, ніж за 10 днів до турніру на офіційній сторінці події.
1.8 Умови і порядок проведення змагання на конкретній водоймі визначаються Регламентом турніру (далі Регламент), який доповнює ці Правила.
2. Учасники змагань та порядок реєстрації:
Склад спортсменів змагання визначається Регламентом турніру.
2.1 До участі в Турнірі допускаються команди та спортсмени, які пройшли реєстрацію та оплатили регістраціоний внесок - 1300 грн
2.2 Попередня заявка подається в оргкомітет турніру через GOOGLE форму. Після закінчення попередньої реєстрації список учасників розміщується на офіційній сторінці Турніру.
2.3 Команди (спортсмени), які подали заявку після закінчення встановленого терміну реєстрації, до участі в Турнірі не допускаються.
2.4 До спортсменів, які пройшли процедуру попередньої реєстрації, і не прибули на турнір, організатори можуть застосувати санкції, що обмежують їх допуск до наступних турнірів.
2.5 Подача заявки і реєстрація означає, що спортсмен ознайомився з цими Правилами та Регламентом і зобов'язується їх дотримуватися.
2.6 Учасники зобов'язані знати і дотримуватися правил безпеки знаходження на водоймі. Всі ризики, пов'язані з участю в змаганнях, спортсмени беруть на себе.
2.7 Організатори мають право відмовити в реєстрації без пояснення причини.
3. Форма і реклама:
3.1 Учасникам дозволяється мати на своїй екіпіровці символіку і логотипи особистих, командних і загальних спонсорів без обмежень.
4. Вимоги до снастей і приманок:
4.1 Спортсмен несе відповідальність за відповідність снастей і приманок до цих Правил.
4.2 Ловля риби проводиться спінінгом.
4.2.1 Учасникам дозволяється користуватися спінінговою снастю будь-якого типу
4.2.2 Спінінгова снасть - вудилище, оснащене пропускними кільцями і котушкою. Довжина вудилищ обмежується в межах 9 футів.
4.3 Лов риби дозволений тільки на «ТВЕРДІ» штучні приманки (HARDBAITS) (обертові, коливальні блешні, цикади, воблери), оснащені одинарними гачками в кількості не більше двох на одну приманку. Гачки повинні бути без будь-яких додаткових елементів («голі»). При цьому гачки у будь-якому оснащенні повинні бути тільки «безбороді». Використання гачків з притиснутими або спиляними борідками на Турнірі ЗАБОРОНЕНО! Застосування мушок, приманок оснащених натуральними і штучними волосяними, хутряними, пір'яними матеріалами, також кольоровими «кембриками» ЗАБОРОНЕНО.
Кріплення гачків до тіла приманки за допомогою м'якої петлі (ассісти) ЗАБОРОНЕНО!
Якщо у спортсмена буде виявлений такий гачок або оснащення, всі його бали анулюються.
Будь-які рознесені приманки і додаткові елементи на волосіні (тягарці, кембрики і т.д.) ЗАБОРОНЕНО!
4.3.1 Суддя має право перевірити у спотсмена всі оснащені спінінги, що знаходяться в його секторі лову будь-який час: до, під час та після періоду. Якщо буде виявлено невідповідність гачка до павил змагань - усі раніше набрані спортсменом бали анулюються.
4.3.2 Якщо у судді виникли сумніви під час вилучення гачка з риби, або ж один зі спортсменів засумнівався в правильності оснащення сусіднього з ним спортсмена - необхідно запросити суддю, суддя має право перевірити гачок відразу після вилову риби.
4.4 Використання підсаки з силіконовою сіткою – обов’язкове. Всі інші види сіток (волосянні, кордові, фідерні, без вузлові, прогумованої і т.п.) не допускаються до турніру. Загальна довжина підсаки (голова+руків'я) не має перевищувати 2м.
4.5 Для вилучення з риби гачка приманки необхідно використовувати екстрактор (корнцанг (хірургічний затискач), релізер або інші спеціалізовані засоби).
Забороняється виймати приманку пальцями. Торкатися приманки, гачка або застібки руками - ЗАБОРОНЕНО!
4.6 Забороняється застосування ліпгріпів будь-якої конструкції.
5. Принцип зловив відпусти:
5.1 Турнір проводиться за принципом «зловив-відпусти». Принцип «зловив-відпусти» передбачає максимально дбайливе ставлення до спійманої риби. Тому спортсменам наполегливо рекомендується звільняти рибу від гачка без зайвого травмування.
5.2 Забороняється брати рибу голими руками. Якщо виникла необхідність зафіксувати рибу для вилучення приманки, то спортсмен може взяти рибу рукою через сітку підсаки знизу. При цьому він не повинен тримати рибу за зябра, а також здавлювати її з силою, яка може нанести рибі пошкодження.
5.3 Забороняється класти підсак з рибою на землю або поміст.
5.4 Забороняється відпускати рибу з ушкодженнями.
5.4.1 Якщо при виведенні або при звільненні від гачка риба отримала пошкодження, то спортсмен зобов'язаний сигналізувати про це лінійному судді!
5.4.2 Лінійний суддя приймає рішення про вилучення риби (спортсмен в такому випадку передає рибу судді за допомогою підсаки), і дає дозвіл на продовження лову.
5.5. Спіймана і звільнена від приманки риба відпускається у воду з підсаки. Допускається скидання риби з подсаки над поверхнею води. У будь-якому випадку, спортсмен повинен забезпечити рибі можливість безперешкодно повернутися вглиб водойми.
5.6. При використанні релізора спортсмен має можливість торкнутися нижньою частиною підсаки (внутрішня сторона сітки) до риби і одразу відпустити рибу в воду для подальшого релізу від гачка. Підкидання риби має бути обережним і не нести шкоду рибі.
6. Порядок і правила проведення турніру:
6.1 Загальні положення
6.1.1 Основними принципами, яким неухильно повинні дотримуватися Учасники Турніру, є принципи «Чесної гри» (Fair Play). Учасники Турніру добровільно, керуючись виключно внутрішнім переконанням, приймають на себе зобов'язання щодо дотримання наступних принципів:
• • шанобливе ставлення до суперника (проявляючи свої найкращі якості, дозволяти проявити їх своєму противнику);
• • повага до регламентів та рішень суддів (приймати всі рішення суддів і оскаржувати їх коректно в установленому порядку);
• • самоконтроль (стримувати свої емоції, вміти адекватно сприймати будь-який результат поєдинку, приймати поразку гідно);
• • рівні шанси (всі спортсмени на старті можуть однаково розраховувати на перемогу);
• • заперечення принципу «перемога будь-якою ціною».
6.1.2 Спортсмени зобов'язані докласти максимум зусиль для збереження риби в живому вигляді.
6.1.3 У разі, коли спортсмени судять один одного, у картці прописуються свій номер і прізвище та суперника, кількість спійманої риби і ставиться підпис обох учасників. БАЛИ НЕ ВПИСУЮТЬСЯ!
6.2 Місце, акваторія, зона лову турніру:
6.2.1 Місце для змагань не повинно нести ніякої загрози для життя і здоров'я спортсменів, глядачів і суддів.
6.2.2 Турнір проводиться на виділеній акваторії (зона лову) закритої водойми (ставок, озеро).
6.2.3 Зона лову розбивається на сектори в рівних частках
6.2.4 Сектори позначаються - цифрами: 1, 2, 3 і т.д.
6.2.6 Нумерація секторів проводиться зліва направо. Сектори обмежуються стрічкою або прапорцями від урізу води вглиб берегу і позначаються трафаретами. Розміри трафаретів довільні, але однотипні, при цьому вони повинні забезпечувати чітку видимість їх як спортсменами, так і суддями.
6.2.7 Сектор має ширину по береговій лінії не менш 4, але не більше 8 метрів, в глибину сектор повинен бути не менше одного метра.
6.2.8 Ділянка змагань повина бути відділена від глядачів нейтральною смугою (коридором для проходу тренерів і офіційних осіб) шириною не менше 1 м. Кордон нейтральної смуги позначається шнуром (стрічкою) або прапорцями.
6.3 Правила, хронометраж і сигнали, що подаються під час турніру, правила поведінки в секторах:
6.3.1 Суддя-контролер стежить за дотриманням спортсменами правил і письмово фіксує порушення в протоколі який подається з його підписом старшому судді зони після турів.
6.3.2 Суддя-контролер стежить за дотриманням порядку.
6.3.3 У разі відсутності лінійних суддів, спортсмени отримують картки учасників. Суперники в одному секторі фіксують рибу один одного, дотримуючись вищезазначених правил лову, й заносять результати в свої картки під розпис після закінчення періоду.
У разі порушення правил суперником або сусідом, спортсмен робить усне попередження порушнику. У разі повторного порушення, група спортсменів повинна звернутися до лінійного або головного судді з проханням винести попередження "жовта картка".
Після двох "жовтих карток" учасник знімається зі змагань.
6.3.4 За відсутності суперника (пари), спортсмен всеодно займає місце в секторі згідно жеребкування (ліворуч або праворуч), і грає з учасником з сусіднього сектору, що розташований з боку відсутнього спортсмена.
6.3.5 Під час кожного періоду змагань подається три сигнали:
1-й сигнал - «СТАРТ» - початок лову,
2-й сигнал - «Перехід!» - через 10 хвилин після сигналу «Старт!» - про зміну сторін спортсменами в своєму секторі;
3-й сигнал - «Фініш!» - закінчення лову.
Перед кожним з 3-х сигналів подається відповідна команда про хвилинну готовність.
6.3.6 Під час Турніру дозволяється використовувати тільки техніку лову спінінга. Під час проводки приманки вільна рука спортсмена повинна знаходитися на руків’ї котушки. Проводку приманки дозволяється здійснювати тільки за допомогою вудилища і котушки. При цьому забороняється здійснювати проводку приманки шляхом підтягування, відпускання або утримання волосіні чи шнура пальцями рук. Проводка, що імітує прямовисний лов, ЗАБОРОНЕНА!
6.3.7 Закид приманки здійснюється тільки в межах свого сектора. У разі, якщо підсічена риба зайшла в сусідній сектор, спортсмен зобов'язаний прийняти її в підсаку в своєму секторі. У разі, якщо спіймана риба заплуталася зі снастю суперника по сектору, але була вдало заведена в підсаку - така риба йде в залік. У разі, якщо риба зайшла під час виведення в сусідній сектор і заплуталася зі снастю спортсмена з сусіднього сектора - така риба до заліку не приймається.
6.3.8 Під час періоду (між сигналами «Старт!» І «Фініш!») Спортсменам заборонено приймати будь-яку допомогу від будь-кого, в тому числі від суддів, як технічну, так і інформаційну (про улови в секторах, про технічному оснащенні інших учасників і іншу інформацію). Тренер, що має відповідний розпізнавальний знак виданий організаторами, може перебувати в нейтральній смузі і давати спортсмену усні поради і рекомендації. При цьому, тренер зобов'язаний отримати усний дозвіл лінійного судді на вхід в сектор і на вихід з сектора.
6.3.9 По третьому сигналу ("Фініш") спортсмени припиняють ловлю.
6.3.10 Спортсменам забороняється залишати зону і свій півсектор змагань до закінчення періоду лову. Спортсмени залишають сектора по завершенню періоду.
6.3.11 Після сигналу «СТАРТ» до сигнала «Фініш» спортсменам заборонене використання засобу радіо і телефонного зв'язку.
6.3.12 Лінійні судді, що знаходяться в секторах, залишають їх разом зі спортсменами. У разі затримки з поважних причин, спортсмен зобов'язаний про це повідомити найближчого до нього судді, який повинен залишатися зі спортсменом до усунення причин затримки.
6.4 Порядок проведення Турніру.
6.4.1 групового (відбіркового) етапу
6.4.2 За результатами жеребкування всім спортсменам Турніру присвоюється номер і проводиться розподіл на пари. Ловля здійснюється по 1 спортсмену з команди в двох сусідніх секторах (Приклад: при зустрічі команд А і Б, у двох сусідніх секторах №1 і №2, в секторі №1 зустрічаються учасники А1 і Б1, в секторі 2 зустрічаються А2 і Б2), таким чином зустрічі відбуваються в форматі команда на команду, але 1 на 1.
6.4.3 Тривалість періодів і їх кількість: по 20 хвилин - 8 періодів.
6.4.4 Після кожного періоду відбувається зміна сектора і партнера в парі. Порядок зміни секторів і формування пар учасників визначається жеребкуванням. Інформація про зміну місць, пар, знаходиться на виданих усім учасникам картках учасника.
6.4.5. Після завершення кожного періоду лову учасник фіксує (цифрою) в своїй картці учасника кількість спійманих риб - своїх і свого суперника - і візує (підписом) результат у своїй Картці і в Картці суперника.
Порядок нарахування балів спортсменам:
- 3 бали нараховується, якщо у спортсмена кількість упіймань в періоді більше, ніж у суперника в парі;
- по 1,5 бала нараховується кожному спортсмену в парі, якщо в періоді кількість залікових риб однакова;
- по 1 балу нараховується кожному спортсмену в парі, якщо в періоді жоден з них не спіймав рибу.
- 0 балів, якщо у спортсмена кількість риби менше, ніж у суперника в парі.
6.4.6 Після закінчення відбіркового туру турніру, в залежності від набраної кількості балів, визначається місце, яке посів спортсмен (команда). Чим більше кількість балів, тим вище місце спортсмена. У разі рівності балів, перевагу має спортсмен з більшою кількістю залікових риб. У разі рівності і цих показників, вирішалною є кількість упійманих риб у восьмому турі і так далі.
6.4.7 Фінальний етап.
6.4.8 У фінальний етап проходять 8 учасників, що мають найбільшу суму балів за підсумками відбіркового етапу.
6.4.9 Спортсмени, які не ввійшли в число 8 учасників 1/4 фіналу, завершують участь в Турнірі. Їх місця в Турнірі розподіляються за сумою балів за підсумками відбіркового етапу. Місце команди визначається за сумою місць обох членів команди, чим нижче сума тим вище підсумкове місце команди. У разі виявлення рівних балів перевагу має спортсмен, який має більшу кількість хвостів, за однакової кількості цього показника - перевага у спортсмена, який має більшу кількість зловленої риби в останніх періодах відбіркового етапу, за однакової кількості всіх показників спортсмени займають місце рівне средньоарифметичному з суми місць спортсменів (команд) які мають рівну кількість балів.
6.4.10 За результатами попереднього етапу 8 учасників фіналу розіграють місця з 1 по 8 в парах на вибування в чвертьфіналі, півфіналі та фіналі.
6.4.11 Формування пар. У чвертьфіналі пари формуються відповідно до зайнятих на попередньому етапі місцях: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Учасники, які не пройшли в наступний етап фінальної частини, завершують участь у Турнірі. Переможці пар 1-8 і 3 -6, 2-7 і 4-5 зустрічаються між собою у фіналі, а ті, хто програв, продовжують боротьбу за 3-4 місце.
6.4.12 Визначення секторів для лову в чвертьфінальній, півфінальній і фінальній частинах проводиться суддівською колегією. Номер сектору обирає спортсмен з нижчим ретингом, а місце старту (праворуч або ліворуч) - вищий.
6.4.13 При визначенні результатів чверть фіналу і півфіналу за однакової кількості залікових риб в парі учасників перевагу має спортсмен, який посів вище місце за підсумками відбіркового етапу.
6.4.14 У разі рівного результату у фінальному етапі в основний час – спортсмени продовжують змагатись до першої впійманої риби
6.4.15 Тривалість фінальних турів: 1/4 фіналу: 1 тур - 20 хвилин, Півфінал: - 1 тур - 20 хвилин, Фінал за 1-2 місця: 1 тур - 20 хвилин, додатковий час - необмежений (до першої залікової риби).
Фінал за 3-4 місця - 1 тур 20 хвилин, додатковий тур - обмежений часом додаткового туру для учасників в боротьбі за 1-2 місце. За однакової кількості впійманих риб у парі, перевагу має спортсмен, який набрав найбільшу кількість балів у відбірковому етапі.
6.4.16 Переможцем турніру визнається учасник, який переміг у фінальному турі за 1-2 місця і команда яка набрала найменшу суму місць включно місце зайняте у фінальній частині одним або обома членами команди.
6.4.17 - 5-8 місце розподіляються між учасниками 1/4 фінального етапу, які не пройшли в 1/2 фінального етапу. Перевагу має учасник з більш високим балом за 1/4 (1,5 бали рибна нічия, 1 бал нульова нічия, 0 балів поразка), в разі рівності балів перевага у учасника який набрав більшу суму балів за груповий етап, в разі рівності балів за груповий етап перевагу має учасник з більш високою кількістю упіймань за груповий етап.
7. Жеребкування
7.1 Проводиться перекличка спортсменів. У разі відсутності спортсмена головний суддя проводить за них жеребкування (після проходження процедури жеребкування усіма присутніми спортсменами).
7.2 Жеребкування спортсменів проводиться за порядковими номерами згідно списку реєстрації команд.
7.3 Жереб визначає порядок секторів лову для кожного учасника на вісім турів, а також місце в секторі (праве або ліве). Ця інформація прописана на картці жеребкування, яку обирає кожна команда.
7.4. Таблиця жеребкування складається таким чином, щоб спортсмен, ловив в кожен період в іншому секторі максимально охопивши зону лову.
8. ПОРЯДОК ЗАЛІКУ
8.1 Приймати рибу дозволяється лише підсакою зануреною в воду (сітка повинна знаходитись у воді хоча б частково). Захід в воду спортсменам заборонено.
У залік йде риба, заведена форсовано в підсак стрибаючи по воді, якщо в цей момент як мінімум сітка підсаки перебувала у воді.
Риба, заведена в підсак в підвішеному стані на волосіні або шнурі, в залік не йде.
У разі, якщо риба торкнулася землі навіть перебуваючи у підсаці, або вислизнула з рук на землю, така риба до заліку не приймається.
8.1.1 При випускані, рибу можна скидати з підсаки в воду.
8.1.2 Якщо при виведенні або відпусканні риба торкається сухої частини берега, до заліку вона не йде.
8.2 Риба в залік не береться, якщо під час початку звучання сигналу «Фініш» не була заведена в підсаку.
8.3. Риба приймається до заліку, якщо хоча б один з гачків приманки знаходиться в районі голови (не далі кінця зябрових кришок і грудних плавців від кінчика рила риби). Навмисне багріння риби заборонено.
8.4 Риба, виловлена з порушенням пункту правил, що тягнуть за собою санкцію «попередження» в залік не береться.
8.5 Піймання не зараховується в разі порушення п.п. 4.2, 4.3, 4.4, 4.5 і 4.6.
8.6 Риба вважається заведеною до підсаки, якщо вона(риба) торкнулася внутрішньої сторони сітки підсаки.
9. ЖУРІ і СУДДІВСТВО
9.1 Журі визначається організатором Турніру.
9.2 Журі формується таким чином:
- Головний суддя змагань
- Заступник головного судді
- Головний секретар змагань
- Голова оргкомітету
- Лінійні Судді
9.3 Рішення Головного судді є вирішальним
9.3.1 Функції суддів виконують самі учасники Турніру, тобто учасники пари контролюють один одного на предмет дотримання іншим учасником Правил та Регламенту Турніру і проводять взаємний залік впійманих риб.
9.3.2 У випадку травмування риби при виведенні або в разі глибокого заковтування приманки, учасник зобов'язаний оповістити лінійного суддю, отримати його підтвердження, і забрати рибу, виконавши процедури, передбачені Правилами.
Забрана риба в обов'язковому порядку фіксується в Картці учасника і здається адміністрації водойми
9.4. Лінійні судді фіксують дотримання учасником регламенту. Після завершення чотирьох періодів, спортсмени здають свої результати лінійним суддям зони для внесення інформації в протокол турніру.
9.5. У разі виникнення спірних ситуацій учасники запрошують помічника головного судді або лінійного суддю для прийняття рішення.
9.6 Якщо спірна ситуація не вирішується на місці, учасник може подати протест головному судді, в письмовому вигляді.
Вартість протесту - 500 гривень. Якщо правота з боку подавача доведена - гроші повертаються.
10.0 Спортсмени зобов'язані бути присутніми на церемонії відкриття і закриття змагань в обов'язковому порядку, в іншому випадку до них будуть застосовані відповідні санкції.
11 САНКЦІЇ і апеляції:
11.1. Вирішення виникаючих спірних ситуацій і застосування санкцій,
передбачених цими Правилами, входить в компетенцію Журі.
11.2. Попередження (жовта картка) виноситься за наступні порушення Правил:
11.2.2. Суперечка з суддею.
11.2.3. Образа інших учасників Турніру.
11.2.4. Ненадання допомоги.
11.2.5. Фальстарт.
11.2.6. Недбале ставлення до риби.
11.2.7. При запізненні спортсмена на офіційне відкриття більш ніж на 15 хвилин
11.2.8. Закид снасті поверх волосіні інших учасників змагань
11.2.9. Закид снасті або ловлю в чужому секторі.
11.3. Спортсмен знімається зі Змагань (червона картка) за наступні порушення Правил:
11.3.1. У разі повторного порушення, після винесення повторного Попередження (другої жовтої картки).
11.3.5. За неспортивну поведінку.
11.3.6. Використання спортсменом радіо і телефонного зв'язку (в турі або в періоді лову!).
11.3.7. Вживання алкоголю з моменту офіційного відкриття Турніру до момента офіційного закриття, а також поява в секторі в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння.
11.4. Інші санкції і порушення:
11.4.1. При неявці спортсмена на церемонію нагородження, йому пред'являється жовта картка, і він не допускається на наступні змагання (крім випадків особистого попередження про це організаторів Турніру).
11.4.1. За неявку на Турнір з неповажної причини спортсмен дискваліфікується на один календарний рік, про поважну причину неявки необхідно попередити за 24 години до змагань (за винятком форс-мажорних обставин).
11.5. Довічна дискваліфікація спортсмена для участі в турнірах за такі види порушень:
11.5.1. Знаходження алкоголю і наркотичних засобів, в зоні лову під час змагань.
11.5.2. У разі нечесної гри, а саме: зазнаення невірного результату в картці учасника. Свідоме піддавання (в разі, коли іншому спортсменові вже нічого втрачати), а саме (ловля без гачка) та інші махінації будуть каратися довічним відстороненням з турнірів.
11.6. Організатори Турніру залишають за собою право протягом 7 днів після завершення етапу Змагання застосувати санкції до спортсмена, а також до тренера, в разі їх неспортивної поведінки, вчинки, непередбачені правилами змагань.
11.7. Протести, за винятком тих, що стосуються розподілу місць, повинні направлятися в Журі в термін, не пізніше однієї години після закінчення відповідного періоду, в письмовому вигляді.
11.8. Протести, що стосуються розподілу місць, повинні бути подані не пізніше 30 хвилин після оголошення офіційних результатів. На таблиці з оголошенням підсумків періоду, або туру, повинно бути вказано час їх опублікування.
11.9. Кожен протест, поданий в Журі в письмовому вигляді, повинен в обов'язковому порядку супроводжуватися сплатою мита в розмірі 500 грн. У разі, якщо протест не буде задоволений Журі, як обгрунтований, мито залишається у організаторів і йде до фонду Турніру.
11.10. Всі порушення Правил повинні доводитися до відома Журі. Якщо якийсь зі спортсменів став свідком порушення Правил - він зобов'язаний проінформувати про це Журі. В іншому випадку, до нього застосовуються ті ж санкції, як і до порушника.
11.11. Тільки Журі має право винесення жовтих і червоних карткок. Учасник, який отримав попередження, повинен бути негайно про це поінформований.


Місце проведення: Вовкове Озеро
Організатори: КОФРС - Київська обласна федерація риболовного спорту
+10

Категория: Спiнiнг | Просмотров: 173 | Добавил: dolpfin | Теги: відкритий, TROUT», КОФРС, кубок, «AREA
Всего комментариев: 0
avatar
Fish Sport Info © 2021 - 2024 uCoz.