Fish Sport

Fish Sport Info


07:42
Сурiя благодiйних турнiрiв 2023
22 квітня 2023

Fish Sport

Всім привіт! Починаючи з 2019 року, я разом зі своїми друзями і партнерами щороку організовую фідерний турнір «Кубок Друзів». Він вже має свою історію, традиції, постійних учасників і переможців. Для мене завжди є великим задоволенням особисто запрошувати на ці змагання своїх друзів і найкращих у фідерній справі рибалок. Цього року хочу відновити цю традицію, але з новими акцентами і в ще цікавішому форматі.


У 2023 році Кубок Друзів буде мати благодійне спрямування і збере ще більше учасників, адже замість одного турніру планується три. В різних напрямках риболовлі. До звичного і всім відомого фідерного змагання додаються спінінгове і флет фідерне. Формат змагань залишається однаковим для всіх турнірів: командні, у форматі спонтанні двійки. Жеребкування і визначення складів команд відбувається на водоймі перед туром. Відкрита реєстрація на участь в турнірах не планується, адже всі учасники будуть особисто запрошені організаторами турнірів.


Попередній графік змагань є таким:
22 квітня 2023 року – Кубок Друзів Спінінг. Водойма Клуб Рибалок «Відпочинок», Соснівка.
Липень 2023 року – Кубок Друзів Фідер. Два дні. Точна дата та водойма будуть оголошені пізніше.
23 вересня 2023 року – Кубок Друзів Флет Фідер. Місце проведення уточнюється.


Дякую багаторічному партнеру турніру компанії Flagman.kiev.ua   та Рибальський клуб Flagman    за
підтримку та активну участь у розширенні горизонтів наших змагань. І головне, в цей важкий для всіх час, за можливість турнірами «Кубок Друзів» збирати кошти на потреби Воїнів в ЗСУ!


Отже, готуйтеся, плануйте і чекайте на персональні запрошення. Перші з них полетять до вас вже найближчим часом. До тих, хто хворіє спінінгом )) Адже разом з Олександр Шевченко  починаємо ми саме з цього напрямку. 22 квітня 2023 року на водоймі  Клуб рибалок "Відпочинок" в Соснівці. До зустрічі. Слава Україні!

 


Місце проведення: Водойма Клуб Рибалок «Відпочинок»
+18

Категория: Спiнiнг | Просмотров: 169 | Добавил: dolpfin | Теги: благодiйних, турнiрiв, 2023, Сурiя
Всего комментариев: 0
avatar
Fish Sport Info © 2021 - 2024 uCoz.