Fish Sport

Fish Sport Info


07:50
АМАТОРСЬКА ФЛЕТ ФІДЕРНА ЛІГА
09.04.2023

Fish Sport

АМАТОРСЬКА ФЛЕТ ФІДЕРНА ЛІГА (м. Київ). Несподіваний початок для посту від АФЛ, правда? )) Цього року змагання з класичного фідера плануються. Втім не у форматі Ліги, а окремими благодійними турнірами. Про них розкажемо згодом, коли буде більша чіткість у можливості реалізації планів. А зараз хочемо представити вам нову Лігу, яка, сподіваємося, знайде відгук у ваших серцях і місце у планах на рік.


Організатором АФФЛ є Риболовний рух Києва за підтримки КОФРС - Київська обласна федерація риболовного спорту. Партнерами і співорганізаторами Ліги є наші давні друзі компанії Ібіс. Риболовля та туризм, Flagman.kiev.ua, Рибальський клуб Flagman та Feeder Strike, які вже другий рік об’єднуються в єдиний кулак Риболовних Сил України для допомоги ЗСУ. Також будемо раді бачити в нашій компанії всіх бажаючих стати партнерами Ліги для того, щоб ця допомога нашим воїнам на фронті була максимально потужною і ефективною. Протягом всього року!


Окрема подяка особисто відомому спортсмену в напрямку «Флет Фідер» Євгену Буглаку, який буде куратором всіх турнірів в рамках АФФЛ. Це запорука того, що в Лізі буде цікаво, професійно і дуже перспективно!
Отже, Аматорська Флет Фідерна Ліга — це відкритий чемпіонат серед любителів флет фідерної ловлі, який буде проводитися протягом 2023 року на закритих водоймах області. Він складається з ряду благодійних фестивалів-змагань протягом року. Сезон 2023 року включає в себе 4 такі етапи, які пройдуть на водоймах Києва та Київської області протягом поточного року. Фінал Ліги пройде окремим турніром під брендом Кубок Друзів.


Залік змагань – особистий. За результатами 4х етапів турніру буде складений Рейтинг Аматорської Флет Фідерної Ліги м. Києва в сезоні 2023 року. Фінальне місце кожного учасника в рейтингу буде визначатися на основі його 3х кращих результатів. Бали за виступ на кожному етапі нараховуються згідно місця, яке учасник посів на турнірі. Чим менше балів набирає учасник змагань, тим вищим буде його місце в рейтингу Аматорської Ліги.


Учасником чемпіонату Ліги може стати кожен бажаючий, незалежно від статі та віку (діти до 14 років – тільки у супроводі дорослих). Спортсмени, що в 2022-23 роках є членами Федерацій Риболовного Спорту України, мають право бути учасниками змагань в рамках Аматорської Ліги, втім вони не потраплять до рейтингу Ліги 2023 року.


На перший етап чемпіонату Ліги відбір учасників проводиться згідно поданих заявок та кількості секторів, наявних на водоймі. До участі у 2му етапі першочергове право матимуть 5 аматорів, що зайняли від 1 по 5 місця на першому етапі Ліги. До участі в наступних етапах (3-4) першочергове право буде надаватися 5 учасникам, що посідатимуть 1-5 місця в проміжному рейтингу Ліги на момент проведення відповідного етапу чемпіонату. Учасники, що посядуть перші 15 місць в рейтингу 2023 року отримують право участі в Кубку Друзів з флет фідерної ловлі 2023.


Турнір проводиться на основі принципу "Зловив-Відпустив" та регламентується правилами змагань з флет фідерної ловлі Федерації Риболовного Спорту України. З фінальними правилами ознайомимо дещо пізніше, а зараз основні положення:
- принцип і формат ловлі: один фідер, 5 годин лову;
- вудлища: максимальна довжина 4,5м;
- оснастка: флет-годівниця, in-line монтаж, дозволений «волосяний» монтаж, повідець не більше 25см, основна жилка не менше 0,25мм;
- гачки: не більше №10;
- наживка: поп-апи (не більше 10мм), кукуруза, пеллетс (не більше 10мм), опариш, червʼяк (не більше 0,5л);
- прикормка: до 12л, в тому числі пелетс 4мм та 6мм.
Попередній графік Аматорської Флет Фідерної Ліги (м. Київ) є таким (дати 2-4 турів є попередні, в разі зміни повідомимо заздалегідь):
09.04.2023р. – 1-й тур (оз. Торфяне Озеро Торфяне);
03.06.2023р. – 2-й тур;
01.07.2023р. – 3-й тур;
12.08.2023р. – 4-й тур;


Фінал - Кубок Друзів по флет-фідерній ловлі – 23.09.2023р.
Сезон АФФЛ 2023 плануємо почати з проведення семінару з флет фідерної ловлі в м. Київ. Він відбудеться як частина великого фідерного семінару 1 квітня 2023 року. Місце проведення: Пункт Незламності в приміщенні Магазину Ібіс (район метро Почайна). Головні спікери: Євген Конюшевський (фідер), Євгеній Буглак (флет фідер). Деталі щодо семінару очікуйте окремим постом.


Всі турніри в рамках Аматорської Флет Фідерної Ліги у 2023 році є благодійними для збору коштів на потреби ЗСУ. Участь в Аматорській Лізі є безкоштовною. Платною є участь в кожному етапі чемпіонату. Сума внесків буде визначена окремо до кожного турніру і оголошена в його регламенті. Рейтинг буде оновлюватися після проведення кожного етапу Ліги.
До підтримки турнірів АФФЛ запрошується широке коло спонсорів серед риболовних компаній, бізнес структур, фондів, громадських організацій та приватних меценатів.
До зустрічі. Разом до Перемоги!


Організатори: АФФЛ
+21

Категория: Фiдер | Просмотров: 200 | Добавил: dolpfin | Теги: аматорська, флет, ФІДЕРНА, ЛІГА
Всего комментариев: 0
avatar
Fish Sport Info © 2021 - 2024 uCoz.